Jobb i Ocean Space Acoustics

Ocean Space Acoustics er et voksende team bestående av 10 ansatte med en miks av teknisk kompetanse og erfaring fra fiskeri industrien som har en lidenskap for teknologi, fiskeri og å gjøre havet til et bedre sted.

Vi utvikler banebrytende produkter for en bransje som har sett lite innovasjon innen dette feltet. Ambisjonen vår er å omdefinere hvordan fiskerne fisker ved å gi dem fiskerikritiske data, på samme tid som vi gjør havet renere og mer bærekraftig.

Er du med?

Hva vil tilbyr?

En mulighet til å bli en del av et veldig kompetent team, både teknisk og markedsmessig, og å jobbe med viktige produkter for en av de viktigste næringene som setter mat på bordet for millioner av mennesker hver dag. Dette er også en mulighet til å gjøre denne bransjen og havet selv mer bærekraftig.

OSAC er basert i Trondheim hvor vi holder til i moderne lokaler med våre egne laboratorier inkludert en test tank. Som ansatt i OSAC vil du få muligheten til å dra på sjøen for å teste produkter og lære å forstå hvordan produktene vi utvikler og leverer fungerer og påvirker et fiskefartøy.

Andre fordeler

  • Kunnskapsrike og hyggelige kolleger- i en liten organisasjon hvor alle blir sett og hørt.
  • Mulighet til å direkte påvirke både utvikling av produkter og hvordan vi bygger en internasjonal merkevare.
  • Fleksibel arbeidstid og ferie.

Kontakt

OSAC har behov for flere kloke hoder, både med erfaring innen teknologi-, utvikling av hardware og software- og fiskerimarkedet så vel som nyutdannede ressurser med interesse for det vi driver med. Vil du være med så kontakt oss.